Ibland måste man försöka sälja in egna idéer för att utvecklas åt det håll man vill!

Ibland nappar kunden, ibland inte. I detta fallet jobbade jag tillsammans med grymt duktiga och trevliga matstylisten Elenore Bendel-Zahn på Earthsprout, och vi lade en hel del tid på skissbilder och stillebenbyggande i studion. Några viktiga ledord styrde bilderna, “lyx” och “naturligt”, vilket är varumärkets målbild. Vi testade en mängd olika idéer och det ni ser här är tre av dom. Klicka gärna på respektive bild ovan, för att se dom lite större! Tanken var att presentera en bredd av olika idéer och om kunden nappar så kan man sedan bygga vidare med fler bilder inom det manér som passar bäst.

Den här gången nappade inte kunden av den paradoxala orsaken att de inte har råd, då försäljningen inte kommit igång ordentligt för just den här produkten. Men om man vill få igång sin försäljning behövs marknadsföring, Right? Lite Moment 22 för oss där.

Men vi hade ett skönt samarbete i studion och fick bra bilder att visa upp till nya kunder, så vi ser det som väl investerad tid som framöver kommer leda till just sådana uppdrag vi gärna tar oss an 🙂