“Alltid proffsig leverans från Kentaroo! Vi har fått hjälp med foto och video, även med drönare, och har alltid varit jättenöjda. Han har förstått vårt behov och gett kreativa idéer varje gång. Rekommenderar!”

Daniel Björklund, Estea
Marknadschef

reklam göteborg fotografering företag

“Det var jättelätt att jobba med dig och alla på kontoret har sagt att dom tyckte att det var roligt att vara med på bilder för att du var så duktig. Bildena är superfina!”

Iina Holopainen, Let´s Deal
Marknadskoordinator

reklamfotograf katalog bohuslän rixöbryggan 1

“Min favoritfotograf! Det är alltid ett nöje att samarbeta med dig. Alltid väl förberedd och mycket noggrann. Ditt behagliga sätt gör kunderna glada och avslappnade på bild. Har under dessa 10 år vi arbetat tillsammans varit mer än nöjd med de bilder du levererat. De har verkligen höjt de hemsidor, broschyrer, årsredovisningar mm jag tagit fram.”

Angelica Svanberg Grafisk Form
Art Director

“Vi har haft en fantastisk tur som har hittat Kentaroo. Inte bara lyfter hans fotografering våra arbeten genom hans professionalism och höga ambitionsnivå. Kentaroo är alltid intresserad av att prova nya grepp och idéer som kommer av vårt ständigt pågående samtal om foto, arkitektur och allt möjligt annat mellan himmel och jord.

Dessutom är han en himla trevlig prick och vi har alltid väldigt roliga och kreativa foto-sessions.”

Anne Marie Hoel, Anne & the Architects
Arkitekt SAR/MSA

reklamfotograf kampanjmaterial coop 7

“I min tidigare roll som informationsansvarig, inom nuvarande Coop Väst, anlitade jag under flera år fotograf Kentaroo Tryman. Främst gällde det bilder till vår årsredovisning, som också innehöll en aktuell presentation av företaget.Vi hade ett mycket positivt och smidigt samarbete där Kentaroo alltid levererade proffsiga foton från olika delar av vår verksamhet. Jag kan varmt rekommendera honom.”

Per-Olof Nordh
Info.konsult

personalbyggnad by night bloggen

“Uppdraget vi kontaktade Kentaroo om gällde fotografering av en ny personalbyggnad på Botaniska Trädgården i Göteborg. Jag var ansvarig arkitekt, och hela kontoret (ferrum arkitekter, Göteborg) var väldigt nöjda med projektet och byggnaden, vilket också personalen var, och vi hade jobbat i en arbetsgrupp med gott samarbete. Denna byggnad ville vi gärna ha dokumenterad med foto, på samma omsorgsfulla sätt som den tillkommit. Kentaroo som gavs detta uppdrag var lyhörd för våra önskemål och hittade också sina egna vinklar, vilket vi uppskattade. Kontoret hade stor nytta av bilderna, och har det förmodligen fortfarande.”

Su Andersson
Arkitekt SAR/MSA

funkis i smögen bloggen

“Vårt företag har under lång tid fått glädjen att arbeta med Kentaroo och har därigenom själva växt och åtnjutit verkligt bra reklam för vårt företag. Förutom det enorma kunnandet han har inom fotokonsten med rätt vinklar och “rättvisa” bilder, vilket är viktigt inom vårt område, har han också ett ovanligt mjukt sätt och en fantastisk förmåga att få människor lugna och avslappnade. Kort sagt ett vinnande sätt hos alla människotyper och väldigt omtyckt av våra kunder. Numera är avståndet för långt emellan oss för att få arbeta tillsammans med de dagliga fotograferingarna men när det gäller bilder för profilreklam, hemsidor, etc är valet enkelt för oss avståndet till trots!”

Jan Lundblom, Bostadsbutiken
Fastighetsmäklare

Välkommen att kontakta mig!

Eller ring till mig på 070-22 00 449

Välkommen!
/Kentaroo