avishai cohen trio ystad jazzfestival

I söndags kväll fotade jag Avishai Cohen Trio för Ystad Jazzfestivals räkning!

En grym konsert med en artist som festivalarrangörerna försökt få hit i fem år. Och till sist kom dom. En av mina stora favoriter, så det var mäktigt att få se dom live. För er som inte känner till denna musiker så kan nämnas att han är en enastående basist som tidigare spelat med bl.a. Chick Corea, Herbie Hancock och Alicia Keys. Han är född och uppvuxen i Israel, vilket märks i hans musik där han blandar in egna folktoner och skapar sin egna jazzstil. Rekommenderas starkt!

Som några redan märkt så har jag gjort om min hemsida, och blogginläggen ser än så länge lite gamla ut. Jag lägger lite tid på att få in alla gamla blogginlägg från förra hemsidan, så det är därför.

Hoppas ni haft en skön sommar!