Efter några sköna föräldralediga månader är det åter dags att börja jobba med mitt sköna jobb!

Åtminstone på halvtid, fram till dagisdags i höst. Under min ledighet har det hunnit publiceras en del jobb jag utförde i höstas. Kolla gärna bildspelet för att se smakprover.

I februari gjorde jag ett inhopp för mina trogna stamkunder Coop och deras årsredovisning, så lite jobb blev det ändå 😉 Det var riktigt skoj att få jobba med P-O igen och med Angelica förstås, som stod för en ännu snyggare layout igen, hur bär hon sig åt?

Lagom till båtmässan trycktes Rixöbryggans nya fräsiga katalog! Zeb, Andreas och Malin från Rixöbryggan var mycket schyssta att jobba med, likaså Angelica som till och med smygmodellade. Och gjorde en strålande formgivning. Igen!

Under november jobbade jag med industrifoto åt Forsström här i Lysekil. Skoj, ty det blev även den största produktfotograferingen med studioblixtar jag gjort! Sara är reklamaren på Forsström och var dessutom en schysst medarbetare under plåtningen, med stort tålamod med alla blixtar och skärmar 🙂 Bilderna har hittills använts på deras hemsida.

Under hösten färdigställde jag bilder åt Naturcentrum, som gjorde en naturguide över eklandskapet i Linköping. Plåtade under sommaren, ett klart snajsigt jobb där sambo och barn fick hänga med på “minisemester” och även agera friluftsmodeller! Guiden är en vikfolder på 10 sidor plus karta.