Tiden flyger, vi är en bra bit in i 2018 redan och senaste blogginlägget var visst från 2016…
Vad sitter väl då bättre än en summering av 2017?

2017 var ett minst sagt hektiskt år med mycket uppdrag på flera håll i landet, jättekul! De flesta jobben gjorde jag i Skåne, Bohuslän och Stockholm, så det innebar en del tid på resande fot. Tur att även min sambo är frilans och att familjen med jämna mellanrum har lust att följa med mig till olika platser när jag jobbar. Hela familjen hoppas för övrigt på mer jobb i fjällen framöver…

Parallellt med uppdragen levererade jag en hel del bilder till mina bildbyråer Maskot, Scandinav och Johnér, och min försäljning blev godartad. Så godartad att jag framgent kommer satsa än mer på byråplåtningar.

Scrolla gärna runt bland bilderna ovan för att se några exempel på jobb jag gjorde förra året.

Den solklara trenden är att trycksakerna minskar och foto till hemsidor och andra digitala medier ökar. Några av de större trycksaker jag fotade till var kataloger för Projob Workwear och D&J.

På något sätt tycker jag att trycksakerna känns mer värda att producera än allt det digitala, det är något som känns bra att ha i handen, man kan snabbt få en överblick och gör sig påmind på ett bättre sätt än det som ligger på nätet. Om jag får förutspå så tippar jag att trycksakerna åtminstone inte kommer försvinna, och kanske mer troligt att de kommer få ett framtida uppsving igen då man kan producera en trycksak bara för att man på det sättet sticker ut från det digitala bruset.